La cadena de valor del bosc i la fusta a Catalunya: l’energia forestal i la descarbonització

Actividad presencial i en línea -Zoom (La foto es del libro «El bosc i la fusta» de Vilaweb)

18.00 h Presentació a càrrec de Ester Torres Güell, vicepresidenta de la ICEA. Conduirà i moderarà l’acte Salvador Ordóñez i Valdés, coordinador de la Secció Forestal de la ICEA.

«L’equilibri entre la gestió forestal i l’ús de la fusta». Roser Maneja i Zaragoza, doctora en ciències ambientals i investigadora del CTFC i professora associada del Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

«La biomassa forestal i el recurs energètic propi». Joan Vallhonrat i Matalonga, enginyer tècnic agrícola, enginyer tècnic forestal, diplomat en ciències empresarials i grau d’administració d’empreses, secretari de Boscat. Federació Catalana d’Associacions de Propietaris Forestals.

«El valor energètic i econòmic de la biomassa forestal i la tecnologia que s’aplica per ser eficients». Jordi Bartolí i Molins, professor emèrit del Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona. Catedràtic de química analítica. Professor de química i de ciències ambientals. Vicerector de la Universitat Autònoma de Barcelona. Degà de la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma.

En el enlace está el Formulario de Inscripción

Localización

Sala Nicolau d’Olwer
’Institut d’Estudis Catalans, Barcelona

Fecha

Nov 14 2023
Finalizdo!

Hora local

  • Zona horaria: America/New_York
  • Fecha: Nov 14 2023
  • Hora: 12:00 – 13:30

Organizador

ICEA, Institució Cat Estudiis Agraris
Código QR